Utvecklingskväll på Höjden

Hej!
I kväll har pedagogerna på Höjden haft den första utvecklingskvällen. Det sker en gång i månaden. Då har vi möjlighet att ses all personal tillsammans! Det är svårt annars att hitta möjligheter för skola och fritids att ses för samverkan. Det är mycket värdefull tid för att utveckla verksamheten och fördjupa samarbetet vilket vi tror i förlängningen är positivt för eleverna och hela skolan. Vi får en samsyn, ett förhållningssätt och en personalgrupp som trivs tillsammans:-) I dag har vi arbetat med värdegrunden och våra värderingar. Vad vill vi ska genomsyra vår skola? Vad är viktiga värdeord hos oss för att alla ska trivas? Vad är våra mål? Vilka egenskaper vill vi utveckla hos oss själva och eleverna?
Våra förslag och tankar ska nu ut i klasserna och presenteras och diskuteras! Tillsammans ska vi sedan forma Höjdens starka värdegrund!

På fotona nedan kan ni också se hur pedagogerna jobbar med sina iPads!! Uppgiften var kreativ och spännande, snart får ni lära känna personalen bättre:-) Resultatet av arbetet kommer här på bloggen snart…!

Nästa utvecklingskväll är tisdag 14 oktober. Vid utvecklingskvällar vill vi be er föräldrar om hjälp. Vi är mycket tacksamma om ni har möjlighet att hämta lite tidigare. Detta för att vi ska kunna samla all personal. Vi har öppet till 18 som vanligt, men berättar om datumet i god tid så att ni vet om det.

I dagarna får ni alla tider för utvecklingssamtalen på bloggarna! Vi hoppas att alla har möjlighet att komma på utsatt tid, era barn förbereder sig för fullt just nu:-)

Vi önskar Er en fin vecka!
Cecilia

IMG_0063.JPG

IMG_0066.JPG

IMG_0065.JPG

Detta inlägg publicerades i Utvecklingskväll. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s