Månadens höjdeninfo

Hej!
Så är det första ljuset tänt och då vet vi hur snabbt veckorna rusar fram! Minusgrader och bra kläder för att vara ute på rasterna behöver alla våra elever! Nu väntar vi bara på snö:-)

TACK alla föräldrar som deltog i Föräldraforum, så trevligt att träffa er alla! Ni som inte hade möjlighet denna gång kommer väl på vårens möte!?

Efter höstlovet blev det november och vi har hunnit med många saker. Eleverna arbetar mer och mer med sitt digitala verktyg som stöd. Jag ser så mycket spännande i alla klassrum, hoppas att du som är förälder har möjlighet att komma och vara med ditt barn i skolan någon dag. Du är varmt välkommen!När du inte har möjlighet att vara med oss här så hoppas jag att du följer arbetet via bloggarna! Eleverna uppskattar era kommentarer och feedback på sitt arbete.
Eleverna är inne i en skrivperiod på hela skolan, underbart! Höstens tema närmar sig sitt slut och det ryktas om en riktigt ståtlig tillställning som avslutning… Kanske har ni också hört att det ska bli Nobellunch på Höjden och utdelning av Litteraturpriser. Alla elever är i full gång, skriver och bearbetar och förbättrar och skriver igen! Spännande lunch den 10 december!

December månad ska många olika arbeten slutföras, vi ska utvärdera den termin som har gått för att kunna sätta upp nya mål till våren. Reflektioner kring…vad har jag lärt mig? Vad är jag riktigt nöjd med? Vad behöver jag fortsätta öva på? Hur kan jag ta ännu större ansvar för mitt lärande? Vilket stöd behöver jag på vägen?

I december kommer också alla elever i förskoleklassen att bjuda oss på Luciafirande fredag den 12/12. Då lussar de för alla elever på skolan och förskoleklassens föräldrar är givetvis välkomna.

Fredag den 19 december är vår sista skoldag innan vi tar julledigt. Det är en kortare dag och skollunch serveras till de elever som kommer att vara kvar på fritids den dagen. Vår avslutning startar utanför klassrumsdörren kl.8:10, sedan går vi alla tillsammans upp till sporthallen för att dansa in julen. Efter ringdansen promenerar vi tillbaka till skolan och klasserna har en avslutning i sitt klassrum med sina mentorer. Vi slutar ca.10:00. Om någon förälder önskar vara med så är ni så klart välkomna.

Jullovet är från kl.10:00 den 19/12 och skolan startar åter onsdag 7/1 2015 kl.8:10 med vanlig skoldag.Det är få vardagar under detta jullov, de elever som har anmält närvaro på fritidshemmet, viktigt att ni håller era tider och meddelar i god tid eventuella förändringar.

Onsdag den 17 december kommer vi i personalen att ha vårt sista kvällsmöte. Det startar kl.16:30 och om ni har möjlighet att hämta lite tidigare just denna dag så uppskattar vi det mycket!

Det kommer säkerligen att hända massor av mer roliga saker i december som jag får glädjen att återkomma till!
Häng inte med i den där traditionella julstressen nu hela månaden utan njut av tända ljus, pepparkakor och en bra bok i stället!

Hälsningar
Cecilia

Detta inlägg publicerades i Information, Månadens Höjdeninfo. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Månadens höjdeninfo

  1. Pingback: Veckobrev v. 49 | 2-3:orna på Steningehöjden bloggar

  2. Pingback: Veckobrev | Förskoleklassen på Steningehöjden bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s