Nya mål i sikte!

Det kom ett mail från vår förvaltning under gårdagen. Frågan gällde hur många procent av antalet elever som hade Elevledda utvecklingssamtal. Då hade jag precis suttit tillsammans med alla medarbetare och utvärderat onsdagen och torsdagens dagar på Höjden!
100% av alla elever här på skolan genomförde med bravur sina egna samtal. Mentorerna återberättade med stolthet om elevers stolthet, om väl förberedda elever, om elever som kunde delge sina föräldrar vad som går bra och vad de behöver fortsätta öva mer på. Våra elever i förskoleklass hade också en egen Keynote som stöd i sin berättelse om sitt lärande. Även om de inte kan läsa allt själv, så tänk den känslan av att få visa och äga sitt samtal och sitt lärande!

Vi är otroligt nöjda med genomförandet, självklart finns det alltid saker att förbättra och därför blir våra utvärderingar viktiga. Ni som är föräldrar, hör gärna av er med era reflektioner kring samtalen!
I början av september kör vi nästa omgång.

TACK alla föräldrar på Höjden för att ni kom på utsatt datum och tid! Det betyder väldigt mycket för oss och för era barn. Det är en stor organisation bakom detta som bygger på noggrann förberedelse och intensivt arbete av eleverna och alla pedagoger!

Eleven i fokus!
Eleven äger sitt lärande!

Nu följer viktiga månader av att arbeta utifrån nya mål för att komma vidare på sin utvecklingsresa! Tillsammans skola och hem behöver vi finnas där och stötta och uppmuntra våra elever!

Jag önskar Er en härlig helg ute i nysnön:-)

Cecilia

Detta inlägg publicerades i Digital förmåga, Rektorsögat, Vår vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nya mål i sikte!

  1. familjenolovsson skriver:

    Bra jobbat alla inblandade! Varför har man tänkt så har först nu 2010 och framåt? Bättre sent än aldrig dock! Egentligen ganska självklart att det borde få till så här ju…
    /Karin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s