Sommarledighet?

Hej!

Har ni lämnat fyllt i och lämnat in omsorgsbehovet för sommaren till fritids?

Nu har många haft påsklov och inte varit på skolan men vi måste få in allas lappar senast på tisdag 14/4 för att kunna komma vidare med vår planering för sommaren. Er hjälp med att lämna in lappen vad som gäller för ditt barn under sommarlovet är en förutsättning för vår planering. Det handlar både om matbeställningar, personalens semestrar och hur vi ska planera för aktiviteter.

Vi kommer också att få en övervåning på vårt stora hus och delar av skolgården kommer att bli avstängd under några veckor. Under fyra veckor stänger vi och verksamheten finns då på Sätunaskolan. Det är många pusselbitar att få i hop.

När ni lämnar in lappen så ser personalen över att allt är ifyllt, sedan ska ni få en kopia av lappen så att ni själva kommer i håg det omsorgsbehov ni har önskat.

TACK för Er hjälp med detta!

/Cecilia

 

Annonser
Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sommarledighet?

 1. Vickan, Elsas mamma skriver:

  Det finns inte möjlighet att lämna omsorgsbehovet för sommaren elektroniskt på samma sätt som sport- och påsklovet?

  Gilla

  • Hej Victoria!
   Det är verkligen vårt mål att alltid i framtiden ta in omsorgsbehov digitalt! Denna gång var det så många veckor att hantera och vi valde därför papperskopia. Vi letar vidare efter ett verktyg som ska passa fritidshemmet både när det gäller omsorgsbehov och krysslistor vid lämning/hämtning.

   Gilla

 2. Vickan, Elsas mamma skriver:

  Förstår det, det var bara det att jag letade på bloggen om när informationen om att lappen lämnats ut och jag kunde inte hitta den. Det enda jag hittade var påminnelsen…

  Gilla

  • Lappen har namnmärkts och delats ut till varje enskilt barn i början av veckan innan påsklovet. Jag kollar direkt i morgon med fritids angående er lapp, de hör av sig till dig!
   Mvh Cecilia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s