Höjdens månadsinfo!

Hej!

Vi välkomnar oktober med härlig höstsol och kyla i luften. Det är dags att ta fram både mössa och vantar. Veckorna rullar på i snabb takt nu och klasserna arbetar för fullt i olika projekt. I dag har jag tillsammans med Mia och förskoleklassen promenerat till vår nya skola för att se hur det går med bygget. Där jobbar också många för fullt och skolgården utvecklas och ser snart nästan helt klar ut! På onsdag kväll den 7 oktober berättar jag mer om bygget och inflyttningsprocessen på FÖRÄLDRAFORUM. Detta blir en kort inledning till programmet för kvällen som sedan kommer att handla om kommunens förebyggande arbete kring droger, narkotika osv. Ni alla föräldrar är varmt välkomna kl.18:00-20:00 i skolans matsal.

Alla klasser har snart träffats i fadderverksamheten. Det är en viktig del i vårt arbete med värdegrund och likabehandling. Vi jobbar för att alla elever i olika åldrar ska lära känna varandra. Faddersystemet är uppbyggt så att klass 3 är faddrar till förskoleklassen, klass 4 till klass 1, klass 5 till klass 2 och klass 6 är faddrar till våra treor. De träffas bland annat i bland i arbetet med skolans tema ”Jag i världen”.

Våra iPads är här och nu är även klass 3 i gång, under denna vecka hoppas vi att klass 1 och förskoleklassen också ska kunna starta sitt arbete. Det är mycket jobb för vår IKT-pedagog Lena att göra i ordning allt med utrustningen innan vi kan börja jobba. Vi är verkligen rädda om våra digitala verktyg.

Vi hälsar Lisa Westberg välkommen till oss på Höjden. Lisa är speciallärare och kommer att jobba i alla klasser med olika elever, både enskilt och i grupper eller inne i klassrummet. Det känns toppenbra att vi nu har Lisa i vårt team!

bild2

Åsa R gjorde ju illa foten i simhallen och har hoppat på kryckor en tid, nu börjar hon vara ok igen och börjar jobba från nästa vecka. Även Kristoffer som har varit föräldraledig är tillbaka i förskoleklassen och på fritids. Härligt att ha er tillbaka!

Vecka 44 är det höstlov, klicka på länken om ni inte redan har gjort det och anmäl er närvaro på fritids för lovet eller anmäl att ni ska vara lediga på lovet. Det är viktigt för oss att få svar från alla er med fritidsplats så snabbt som möjligt. Då kan vi planera för mat, personal och aktiviteter.

https://sigtunaedu-my.sharepoint.com/personal/asa_jansson_edu_sigtuna_se/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=Wx3ODbmL%2fG22GQoOx63FAR7xeYcAczGHfXyayqyBVtM%3d&docid=1_10da8edef70b94eba8fb5ed2c26f16e71&wdFormId=%7BDCFD1D60%2D60DB%2D45D9%2D8AF0%2DEE7628B4C798%7D

 

Vi önskar er ALLA en fin oktober!

Cecilia & Personalen på Höjdenbild
cecilia.meijer@sigtuna.se
08-59126911

Detta inlägg publicerades i Månadens Höjdeninfo. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Höjdens månadsinfo!

  1. Pingback: Månadsinformation | Höjdarna0304

  2. Jessica skriver:

    Oj vilken fin skola ni får allihop, så roligt 😊 Bra initiativ till föräldraforum kring droger, vi kommer någon av oss (alltid bra att veta vad man kan göra i förebyggande syfte även om vi hoppas den problematiken dröjer…). // Jessica, cleos mamma

    Gilla

  3. Pingback: Veckobrev v. 41 | Höjdarna09

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s