Ny vecka och nya uppdateringar

Hej!

Välkomna tillbaka till en ny arbetsvecka på Höjden!
Vi kommer att förbereda oss inför torsdag och vår ”KULTUREFTERMIDDAG”. Varmt välkomna alla föräldrar till skolan och ta del av elevernas arbete, köpa gott fika i matsalen och prata med personalen och varandra:-)!
Eleverna arbetar mellan 15:00-17:00 denna dag, alla får stanna på skolan för mellanmål om man vill och eftermiddagen är skoltid som kompenseras vid senare tillfälle.

Här på bloggen håller vi på att uppdatera vår personalsida! Förra gången hade vi gjort trailers och nu förnyar vi oss med ett Pic collage! Några är klara och fler är på gång…

https://steningehojden.wordpress.com/personalen-pa-hojden/

Jag vill också passa på att meddela er att ni ska ha fått ett viktigt informationsbrev av klasslärare från skolchefen sent på fredagseftermiddag eller under måndagförmiddag. Om inte kontakta er lärare.

Jag vill också i detta inlägg förmedla att vi kommer att lyssna in alla elever och deras tankar kring händelserna i Paris under helgen. Ofta brukar det bli bra samtal kring elevernas egna frågor. Var lyhörd även hemma, mediaruset är enormt och eleverna hör och ser mycket som de behöver prata om!

Vi önskar ER alla en fin vecka!
Cecilia & Pedagogerna

Kom i håg anmälan till jullovet för fritids!!

Detta inlägg publicerades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s