Årets sista månadsinfo!

Hej!
Vi närmar oss slutet på terminen och även slutet på tiden här nere i paviljonerna! Vi pratar hela tiden om att just tiden går så fort…. Och det stämmer ju verkligen! Det är 1,5 år sedan skolan startade här och vi var 43 elever. När vi nu flyttar har vi ökat med 100 nya kompisar i de olika klasserna! Fantastiskt kul!
Nu har vi två skolveckor kvar och eleverna ska slutföra terminens arbeten. Vi börjar också packa ner alla saker, ta ner från väggarna och förbereda oss för flytt. Vi ber er om hjälp att ta hem allt som finns i hallarna och på hyllorna, i påsarna under sista veckan!  Just nu när vädret är så dåligt behöver eleverna mycket extra kläder för alla väder men kom i håg att ta hem allt innan fredag 18/12. Vi kommer inte att kunna packa ner en massa extra kläder med flyttfirman utan vi behöver er hjälp att ta hem allt! Tack:-)
Under detta jullov kommer eleverna i klass 2-6 att få ha sin iPad hemma, detta på grund av flytten. Information om detta kommer på alla klassbloggar!
Vi hinner med lucia och julavslutning också! Förskoleklassen och sexorna lussar för oss på skolan och förskoleklassen bjuder in sina föräldrar till lucia på eftermiddagen.

Ni är varmt välkomna hit på julavslutning fredag den 18 december kl.18 för en stund tillsammans. Eleverna bjuder på sång och sedan får alla gärna ta med en termos varm dryck och det blir ute-mingel-fika på gården. Inomhus kommer det att stå flyttkartonger upp till väggarna sista dagen så vi får hålla oss ute! Hoppas på minusgrader och snö, just i dag känns det tyvärr avlägset men vi hoppas!

Vi tackar för en fin hösttermin och önskar ER alla en riktigt mysig jul!

IMG_0052

 

Måndag 11 januari är fritids stängt och vi öppnar och startar vårterminen i NYA skolan tisdag 12 januari kl.8:10. Det blir en härlig och spännande start!!

bild

Hälsningar Cecilia & Pedagogerna på Höjden

Detta inlägg publicerades i Månadens Höjdeninfo. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Årets sista månadsinfo!

  1. Pingback: Veckobrev v.49 | Steningehöjdens ettor bloggar

  2. Pingback: Veckobrev 49 | Höjdarna09

  3. Pingback: Veckobrev v. 49 | Åk. 3 på Steningehöjden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s