Vårterminen närmar sig!

Hej alla elever på Höjden!

Hoppas att ni har haft ett riktigt härligt jullov! Underbart att det har blivit vinter! Nu är det snart dags att starta vårterminen i vår nya skola. Vi i personalen har arbetat några dagar för att packa upp alla kartonger och göra i ordning på skolan tills ni kommer!

Varmt välkomna till en speciell tisdag 12/1 – vårterminens startdag kl.8:10. Dagen kommer så klart att bli lite extra festlig på olika sätt! Vi ska bland annat mingla, äta gott,  lära oss att hitta i hela skolan och leka på vår nya skolgård (varma vinterkläder!).

Vår nya skola är helt skofri från ytterskor, vi hoppas att ni alla därför har med er ett par sköna inneskor att ha under dagarna. Det finns många varianter av inneskor, hoppas att dina är sköna och att du gillar dem!

IMG_2204

Kom också i håg att ta med dig extrakläder till din påse på din plats i hallen! Just nu är det viktigt med extra strumpor, varma vantar osv.

Föräldrar: Om ni har bytt telefonnummer eller dyl så kom i håg att fylla i en ny hälsodeklaration för ditt barn. Det är viktigt för oss att ha uppdaterade listor så att vi vet att vi alltid kan nå er!

Inbjudan: Invigning och öppet hus/rundvandring onsdag 20 januari kl.15:00! Välkomna!

 

Vi ses på tisdag!
Personalen på Höjden

imagesBGLLE1YB

 

Detta inlägg publicerades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s