Reflektion från föräldramötet

Hej!

Vårt mål på föräldramötet var att fylla de 100 stolar som vi hade ställt fram i matsalen! Det fick bli en gräns för godkänt antal, skolan har dock fler än 160 elever så självklart hade vi önskat en högre siffra! Tack alla ni som kom!

Föreläsningen med läkaren Maria Gustafsson gav många tankar till oss vuxna, som de förebilder vi är inför våra barn/elever. Kosten är viktig, rörelse och fysisk aktivitet och även sömnen för att orka med skolveckan. I personalgruppen pratade vi efteråt om tipset att se till att de digitala verktygen är undanlagda en bra stund innan sovdags. Vi ber er vara uppmärksamma på just detta då vi hör elever prata om hur det skickas meddelanden av olika slag mellan varandra sent inpå nätterna. Ett bra tips är att ni föräldrar tar hand om mobil och padda när det är sovdags!

En annan tanke efter mötet var hur bra det kändes att all personal, med några få undantag var på plats under kvällen. Vi tycker att det är viktigt att ni vet vilka vi alla är och hur vi ser ut! Alla i personalen bär namnskylt under arbetsdagarna, ta gärna kontakt om du har någon fråga! Vi är här för er och framförallt för alla elever!

Här på bloggen kommer ”månadsinfo” vid varje månadsskifte. Där berättar vi lite om månaden som gått och informerar om vad som händer framöver! Prenumerera gärna på bloggen! Från rektorsbloggen tar du dig också vidare till alla andra blogger. Lämna gärna en kommentar på klassbloggarna och fritidsbloggen, det betyder mycket att ha riktiga mottagare.

Inom kort kommer information med tider för de elevledda utvecklingssamtalen (startsamtal i förskoleklass) denna höst. De sker nu under närmaste veckorna i september. Läs gärna mer här: https://steningehojden.wordpress.com/elevledda-utvecklingssamtal/

Hälsningar

Cecilia & pedagogerna på Höjden

Annonser
Det här inlägget postades i Information, Rektorsögat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s