Månadsinfo på Höjden

Hej!

Hösten kom med besked denna vecka när oktober månad precis ska starta! Vi är glada för den fantastiska starten av höstterminen som augusti/september gav oss! Nu är det dags att se över påsen i hallen så att extrakläder, regnkläder och stövlar finns på plats. Allra helst för de elever som går på fritidshemmet som är utomhus ofta på eftermiddagarna. Alla elever är alltid ute på alla 10-raster så det behövs regnkläder på varje krok:-)

Alla klasser har nu genomfört sina elevledda utvecklingssamtal och förskoleklassens lära känna samtal. Nu har alla elever en ny uppdaterad individuell utvecklingsplan IUP att arbeta utifrån. Vi i skolan och i samarbete med er i hemmet har ett viktigt uppdrag att stötta dem i processen framåt.

Vi har också tydliggjort ett dokument kring hur vi arbetar med ”uppdrag” på Höjden. Det som vi tidigare kallade läxor. Vi ger inte uppdrag för uppdragets skull utan det ska finnas en tanke med allt vi gör. Läs mer om detta här: https://steningehojden.wordpress.com/uppdrag/

Under oktober pågår arbetet för fullt. Vi kommer också att ha en ”fadderdag” tillsammans på hela skolan, något som många elever frågar efter!  Mer information kommer.

Vecka 44 är det höstlov och skolan tar ledigt. Fritidshemmet är stängt måndag 31/10 och sedan öppet från tisdag-fredag.

Länken för att anmäla närvaro/ledighet för fritids finns här: http://fritidshöjdarna.se/2016/09/29/ny-version-pa-hostlovsanmalan/

En ny statisk sida på denna blogg heter: Dynamisk tänkande. Det är något som vi tycker är viktigt och ett sätt att stötta eleverna i sin tro på sig själva och att allt är möjligt!

Läs mer om det här: https://steningehojden.wordpress.com/dynamiskt-tankande/

Föräldrar till elever i klass 1-2-3-4-5-6, ni har väl fått pappret med koden till Skolinspektionens enkät (av ditt barn)! Jag har gjort den själv som förälder och det tog inte 10 minuter, ni klarar det på 7 min:-)

Tack för att ni bidrar!

Vi alla på Höjden önskar er en fin oktober!

//Cecilia

bild12

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Information, Månadens Höjdeninfo. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Månadsinfo på Höjden

  1. Ping: Månadsinfo | Åk. 4 på Steningehöjden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s