Månadsinfo på Höjden

Hej!

Veckorna går fort och vi är redan en vecka in i februari. Januari blev annorlunda då vinterkräksjukan slog till totalt mot oss. Detta gjorde att vi ville ha svar och en säkerhetsåtgärd var att vi gjorde tester av både kök, vatten och sanering av huset.

Vi vill tacka alla er föräldrar för gott samarbete under dessa dagar!

Nu är skolan riktigt välstädad och vi fortsätter att påminna eleverna om att tvätta händerna i varmt vatten och med tvål flera gånger per dag. Nu vill vi vara friska resten av terminen! Vi är också glada att vårt kök och matsal med Henrik & Juwana är i gång igen. De lagar fantastisk mat till oss varje dag, något att verkligen uppskatta!

Alla elever har genomfört sina elevledda utvecklingssamtal för denna termin. Det är dels en utvärdering av förra terminens arbete och en reflektion för att kunna sätta upp nya mål för denna termin. Vi tycker att våra elever är medvetna och skickliga på att prata om sitt eget lärande, det är inte så lätt utan något eleverna utvecklar hela tiden. Dessa veckor fram till sportlovet är goda arbetsveckor för att komma vidare efter samtalen.

Våra sexor har denna vecka arbetat med Nationella prov i svenska, testerna är läsförståelse och skriva egen text. Heja Er!

På Elevrådet kommer vi att jobba med enkäten trygghet och trivsel som vi genomförde innan jullovet. Elevrådet kommer att diskutera igenom de områden där vi behöver göra förbättringar. Elevrådsrepresentanterna kommer sedan att ta med sig frågor ut till sina klasser och klassråd. Det är viktigt att alla elever är delaktiga i detta arbete för att göra Höjden ännu bättre!

Vecka 9 är det sportlov och alla som vill ha omsorg på fritidshemmet har redan anmält detta. Jag vill förtydliga vikten av att ni har tänkt igenom omsorgsbehovet på loven när ni anmäler ert barn. Under jullovet hade vi ett bortfall på över 90% vissa dagar! Det är otroligt höga siffror och kostnader för både mat och personal. Det är våra egna pengar det handlar om, vi vill så klart använda dem på bästa sätt! Så snälla, tänk igenom detta inför kommande anmälningar för påsklov och snart även sommarlov!

Vi på Höjden önskar Er en fortsatt fin februari!

//Cecilia

imagesqw5uikcd

Detta inlägg publicerades i Månadens Höjdeninfo. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s