GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Julhälsning….

I dag har vi avslutat höstterminen 2017 här på Höjden. Vilken fin avslutning vi fick! Alla sjöng så bra och vi klarade dansen på över 200 personer!

Vi har tillsammans med våra nio klasser och alla pedagoger arbetat hårt under hela hösten. Alla elever har haft egna individuella mål att nå, de ska nu utvärderas och alla ska jobba vidare med självskattning och nya mål för vårterminen. Vi vill att alla ska känna sig nöjda med sin prestation. Vår undervisning vill involvera eleverna till att själva äga sitt lärande, att formativt titta på vart befinner jag mig nu i min kunskapsutveckling och vilka mål har jag, vad behöver jag göra för att ta mig dit? Vilket stöd behöver jag av skolan och mina föräldrar? Vi jobbar för att undervisningen ska vara varierad och motiverande, vi tycker att våra digitala verktyg är bra för att stödja lärandet och förstärka det på olika sätt. Vi vill utvecklas vidare i arbetet med att ge varandra återkoppling och att dela dokument. Vi brukar ofta ta emot studiebesök på skolan som vill titta på vårt digitala arbete och det är vi väldigt stolta över!

Under hösten har vi också haft ett fokus tillsammans med centrala Elevhälsan kring projektet ”Alla med”. Det fortsätter även nästa termin och handlar om hur vi alltid kan bemöta varandra på ett bra sätt, visa respekt och hänsyn till varandra och ge ett leende-då får man ett tillbaka!

På vår skola arbetar personalgruppen i nära samarbete och med samsyn kring eleverna och verksamheten. Jag som rektor ser vilken betydelse det har för att lyckas med vårt arbete. Medarbetarna samarbetar och trivs tillsammans. Personalen på Höjden vill jag verkligen hylla, en fantastisk grupp att vara rädda om!

Jag kommer att återkomma med ett inlägg under jullovet med mer information om hur organisationen ser ut när vårterminen startar samt när namn och datum också är klart för en ny rektor till skolan under våren.

Nu behöver alla återhämtning och vila, vi önskar Er alla en lugn julhelg tillsammans!

Tack för ett gott samarbete under terminen!

Hela Höjdens personal önskar GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Detta inlägg publicerades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s