Månadsinformation och Tack från Höjden

Hej alla höjdare och föräldrar!

Här kommer februaris månadsinfo!

Datum att komma i håg:

6 och 8 februari: Nationella prov SV åk 6, ingen ledighet beviljas och vi behöver alla elever på plats dessa dagar.

13 februari: Daniel Mendoza besöker skolan, kvällsföreläsning för föräldrar 17:30-19 matsalen

19 februari: Trafikdialog i matsalen 18:30-21:00 https://steningehojden.wordpress.com/trafikdialogen-vt-2018/

Vecka 9 26/2-2/3: Sportlov!

Vi tackar alla Er föräldrar som kom till skolan på dagtid och var en viktig del av ert barns utveckling och lärande. Elevernas utvecklingssamtal och nya individuella mål (IUP) är nu satta och när alla är väl medvetna om vad som är viktigt för var och en så går arbetet framåt så mycket lättare! Tillsammans ska vi nu peppa, motivera och stötta barnen/eleverna i deras kunskapsmål men också sociala mål som är lika viktiga för att allt ska fungera väl på arbetsplatsen= skolan.

Heja alla höjdarelever!!

Att träna och öva, använda ”kämparglöd” varje dag gör att du utvecklas och när något är lite klurigt eller svårt-det är då du lär dig, du får ny förståelse-och lärande sker! Din tid i skolan är så viktig, du är viktig och du har drömmar! Du kan nå dina drömmar med hög motivation och ambition, genom nyfikenhet att lära dig nya saker! Ta hand om dig och ta hand om varandra, kom också i håg att ta hand om vår fina skola!

Med dessa ord vill jag också passa på att säga TACK av hela mitt hjärta till alla på Höjden för att jag har fått vara en del av denna fina arbetsplats som både vuxna och barn trivs så bra tillsammans på. Det har varit en fantastisk resa från ingenting till paviljong och till ny skola, från 38 elever till över 200. Jag är väldigt stolt över Höjden! Jag önskar Er alla ett stort Lycka Till med det fortsatta arbetet att utveckla Höjden tillsammans med Bobo som börjar sitt arbete på skolan på torsdag den 1 februari. Jag och Bobo kommer att jobba tillsammans en vecka först och sedan börjar jag helt mitt arbete på förvaltningen och kommunens alla grundskolor.

Kom i håg vår vision att alla är olika, alla är unika och alla kan lyckas! Det absolut viktigaste i det är att ni alla, barn och vuxna visar acceptans och förståelse för varandras olikheter! Det finns alltid förklaringar till saker och ting som sker. Stanna upp lite oftare och fundera kring det, visa empati och vänlighet- visa omtänksamhet och kärlek! Det behöver skolan, det behöver samhället och det behöver världen!

Varma kramar från Cecilia

 

Detta inlägg publicerades i Information, Okategoriserade, Rektorsögat, Vår vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s