Sommar, sol och skolavslutning

Allt går så fort och sommaren är nu här. Vi får hoppas att det blir lika mycket sol i sommar som det varit under våren (även om lite regn kan vara bra för skog och natur). Under sommaren hoppas vi att ni hittar på många roliga aktiviteter som ger glädje och spring i benen. Läsningen vill vi dock att barnen försöker bibehålla och gärna läser en bok eller två. Lägger in Anne-Marie Körlings kloka tankar till föräldrar kring läsning på sommarlovet. Att få barnen att läsa utan att tjata och vikten av att få uppleva textens innehåll.

Under året har mycket hänt på Höjden och skolan växer för var dag som går. Skolan har startat byggandet av högstadiet, rektor Cecilia lämnade över till Bobo, vi har gått från PUL till GDPR, lärt oss dokumentera i IST-lärande, jobbat med GRITT, kunskaper har befästs samt förmågor utvecklats och mycket mer. Vi ser fram emot nästa läsår och den fortsatta utvecklingen på Höjden. Till hösten välkomnar vi 3 klasser i årskurs 7 och 2 förskoleklasser för att bli ca 300 elever. Organisationen kommer att presenteras så fort den är klar, några detaljer är kvar och intervjuer pågår men det ser lovande ut och vi blir fler medarbetare på skolan. Tyvärr lämnar Joel och Hanna oss då de fått nya uppdrag närmare sina hem.

Vi välkomnar er till sommaravslutningen den 13 juni kl 18:00 utanför matsalen.  Eleverna samlas kl 17:45 i sina klassrum och efter avslutningsprogrammet är det sommarlov. Se bifogad inbjudan som ni tidigare fått på era klassbloggar.

Påminnelse om viktiga datum:
-fritids stängt 15 juni pga. studiedag
fritids är på Galaxen under veckorna 28–30
-fritids stängt 17 augusti pga. studiedag
-s
kolan startar igen 20 augusti kl. 10:00. 

Trevlig sommar

/Bobo med personal

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s