Stoppa Momo

Vi har uppmärksammat att elever skolan har pratar om vad Momo är och ska titta på bilder. Barnen har förklarat att de försökt titta på skolan, på bussen hem och hemma. Viktigt att ni vårdnadshavare pratar med era barn om det och att vi tillsammans kan få ett stopp på det.

Tack för hjälpen

/Bobo

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Stoppa Momo

  1. Sanja skriver:

    TACK Bobo för att du tar upp detta. Som mamma till en liten kille som är rädd och blir ledsen hemma pga denna figur är jag så glad att ni uppmärksammar både föräldrar och barn på problemet. Hoppas att detta får ett slut och att alla kan respektera varandras önskan om att inte behöva utsättas för bilder och otäcka historier som skrämmer.

    Mvh,
    /Sanja

    Gilla

  2. Pierre Messo skriver:

    För oss föräldrar som inte har någon aning om vad det här gäller vore det bra med lite mer bakgrund. Sen en fråga gällande e-post utskicken. Varför får vi plötsligt reklam i dessa utskick?

    Gilla

    • hojden2014 skriver:

      Hej
      Momo har det skrivit om i media under en tid. Rekommendationen är att inte göra en stor sak av det men då vissa elever visar bilder av Momo just nu så måste vi gå ut med information om det till er vårdnadshavare så att ni kan prata med era barn. Momo är ett internet fenomen där personer tittar på läskiga bilden och ryktet säger att personer får uppdrag ifrån (som är mycket olämpliga).
      /Bobo

      Gilla

    • hojden2014 skriver:

      Visste ej om reklamutskicken men vi kommer under året att byta internetsida. Likvärdigt inom kommun och ingen reklam.
      /Bobo

      Gilla

Lämna en kommentar