Vinnartårtan från igår

Vinnartårtan

Jag publicerade fel vinnarbild från tårtbaket igår, ber om ursäkt för det.
Här kommer den riktiga vinnartårtan 🙂 Grattis till åk 6!

Stort tack än en gång för den fina avslutningen. Kören som sjöng fint, våra duktiga presentatörer och elever som spelade instrument. Tack till vår musiklärare Nathalie som ordnat med träning för kören, tack till personal som ställt ordning idrottssalen så fint.

Rekryteringarna fortsätter och jag kan meddela att jag idag gjort klart med ytterligare en lärare till åk 7-8 i matematik och NO. Jag vill också förtydliga att Britt inte fortsätter med åk 6 i höst. Ber om ursäkt att jag missade att informera om det i mitt sommarbrev. Det är ännu inte klart om Britt kommer att fortsätta hos oss i någon form. Vi tackar så länge för hennes insats hos oss och det arbete hon gjort med åk 5 tillsammans med Cecilia. Ett imponerande arbete då de båda studerar vid sidan om. Grymt jobbat av er!

Bifogar även en härlig bild från Öppen scen som vi hade på skolan igår. Duktiga och modiga elever som framträdde under ledning av Camilla Bruno. Jag är som jag sa igår imponerad av det fina engagemang som personalen har för att låta eleverna utvecklas och träna fler sidor utanför klassrummet.

Öppen scen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s